POS BLAGAJNE

  POS aplikacije su programi za blagajne, pri čemu nudimo više različitih vrsta aplikacija, koje se međusobno razlikuju količinom funkcija. Svi programi za blagajne u potpunosti podržavaju fiskalni račun. Programi za blagajne mogu raditi samostalno ili u kombinaciji s našim ostalim aplikacijama. Odabirom odgovarajućeg programa na izborniku lijevo možete pregledati upute za ovaj program.

RMK

Robno-materijalno knjigovodstvo je aplikacija koja može raditi samostalno ili u kombinaciji s jednom ili obje druge naše aplikacije (FINK, POS). Nudi Vam sve potrebne dokumente za vaše poslovanje i niz svrsishodnih izvještaja i kontrola.  Odabirom odgovarajućeg programa na izborniku lijevo možete pregledati upute za ovaj program.

FINK

Financijsko knjigovodstvo, sa shemama knjiženja, nizom izvještaja i kontrola te spojeno sa, također našim proizvodom, RMK omogućava potpuno automatizirano knjigovodstvo!  Odabirom odgovarajućeg programa na izborniku lijevo možete pregledati upute za ovaj program.

OBRAČUN PLAĆE

U ponudi Informatičkog centra sada je i program za obračun plaća s odgovarajućim izvještajima (JOPPD, IP, DNR, itd.). Za dodatne informacije obratite nam se na broj telefona 032/830-257 ili e-mail ic@ic-zupanja.hr.  Odabirom odgovarajućeg programa na izborniku lijevo možete pregledati upute za ovaj program.

IC OBRT

U ponudi Informatičkog centra sada je i program za obrte s odgovarajućim izvještajima (knjige ulaznih i izlaznih računa, PDV obrasci i drugo). Za dodatne informacije obratite nam se na broj telefona 032/830-257 ili e-mail ic@ic-zupanja.hr.  Odabirom odgovarajućeg programa na izborniku lijevo možete pregledati upute za ovaj program.